Članci

Poziv za pokroviteljstvo 18og godišnjeg sastanka oralnih hirurga BiH s međunarodnim učešćem, Bihać 2014

Poštovani,


pozivamo Vas da kao naš prijatelj i sponzor sudjelujete na 18. godišnjem sastanku oralnih hirurga Bosne i Hercegovine, koji će biti održan 31. maja 2014. godine u Bihaću - Bosna i Hercegovina. Na sastanku će pored više od 80 učesnika iz cijele Bosne i Hercegovine sudjelovati i naši gosti iz država okruženja i Evrope.


Vjerujemo da znate da je Sekcija oralnih hirurga BiH od 1998. godine do danas održala 17. godišnjih sastanaka na kojima su sudjelovale brojne kolege iz Bosne i Hercegovine, susjednih država Srbije, Hrvatske, Crne Gore, ali i Slovenije. Naši gosti predavači u prethodnim godinama bili su iz svih dijelova Evrope i svijeta. Tu praksu nastavljamo i ove godine jer ćemo uz renomirana imena oralne i maksilofacijalne hirurgije iz Bosne i Hercegovine među predavačima imati inostrane goste.

Uvjereni smo da ćete svojim učešćem u Bihaću pronaći vlastiti interes za promociju svojih proizvoda, tim prije što za učesnike ovog skupa pripremamo posebne zahvalnice. Također,koristimo se prilikom da Vas obavijestimo da na našoj web stranicu www.soh.ba možete pronaći sve potrebne informacije o našem radu, ali što je za Vas značajanije i pronaći mjesto za reklamiranje Vaših proizvoda.

 

Zbog toga smo u prilici ponuditi Vam:

1.
Mogućnost održavanja kursa tokom sekcijskog sastanka - 1.000,00 KM
Reklama na štampanom materijalu (knjiga abstrakata (A5 format cijela strana), certifikati, program rada(logo)
Reklama Vaše firme na našem web sajtu (logo) sa linkom u vremenskom trajanju godinu dana
Štand u hotelu tokom održavanja skupa


2.
Sponzorirano predavanje stručnog predavača u trajanju 45 minuta 500,00 KM
Reklama na štampanom materijalu (knjiga abstrakata (A5 format cijela strana), certifikati, program rada(logo)
Reklama Vaše firme na našem web sajtu (logo) sa linkom.
Štand u hotelu tokom održavanja skupa


3.
Postavljanje štanda u hotelu na dan održavanja skupa - 200 KM


Na nama je da Vas pozovemo na saradnju, a Vama ostavljamo da predložite i drugi način Vaše promocije i finansijskog učešća na ovom skupu. Radi lakšeg i potpuno transparentnog načina poslovanja i organizacije sastanka, Sekcija za oralnu hirurgiju BiH otvorila je u Vakufskoj banci DD Sarajevo podračun Sekcije – (broj podračuna) 1602000200046033, korisnik Sekcija za oralnu hirurgiju BiH, a svrha uplate je održavanje 18. godišnjeg sastanka oralnih hirurga BiH.

Dragi prijatelji,
otvoreni smo za dogovore i eventualno nove vidove saradnje od kojih ćete imati dugoročno korist te Vas pozivamo da nas kontaktirate putem e-maila: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.


                Generalni sekretar                                                                                     Predsjednik sekcije                                  
               Amer dr. Huskanovic                                                                                                      Prim. dr. Esad Asotić

 

Vi ste ovdje: Home