Članci

Bilo je lijepo u Bihaću, vidimo se dogodine u Banjaluci

Završen je 18ti sastanak sekcije u Bihaću, koji je po ocjeni mnogih zaslužio vrlo visoku ocjenu kako po sadržajima tako i po organizaciji samog sastanka. Ovaj sastanak je postavio nove standarde u organizaciji sastanaka sekcije i razlikovao se od dosadašnjih po nekim rekordima:

- rekordan broj akreditovanih doktora stomatologije iz cijele BiH (preko 120)

- 14 firmi izlagača ( pravi mali sajamski prostor u okviru hotela "Kostelski buk"

- 10 bodova od strane "Federalne komore stomatologa" za sve akreditovane posjetioce

- Humanitarna akcija za kolegu iz poplavljenog Maglaja.....

 

Htio bih takođe ispred kompletne sekcije da se zahvalim cijelom osoblju hotela Kostelski buk na nesebičnoj pomoći u organizaciji sastanka kao i na svim vidovima podrške koje su nam iskazali tokom održavanja sastanka. Za njih jednostavno nije bilo nemogućih zahtjeva. Inače sam hotel je smješten u prelijepoj prirodi na rijeci Uni i pruža sve uslove za organizaciju ovakvih skupova.

 

Sastanak će ostati upamćen i po plaketi dodijeljenoj prof.dr.sc. Davoru Katanecu za nesebičnu podršku organizaciji sastanaka sekcije i promovisanju struke kao i njegovo imenovanje u posebnog člana "prijatelja sekcije oralnih hirurga". Ovo je bio njegov treći nastup na sastancima naše sekcije na koje se je on uvijek rado odazivao.

Na kraju skupa smo imali i svečanu večeru gdje smo se svi malo uz razgovor, šalu i pjesmu proveselili... onako kako to samo "oralni hirurzi u svojoj organizaciji znaju".

 

 

 

Vi ste ovdje: Home